RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Dorel a lăsat aproape o zi strada Fântânele fără apă potabilă

De câteva săptămâni strada Fântânele a intrat în lucrări de modernizare, ceea ce implică și înlocuirea conductelor de apă. Treaba se pare că nu merge așa după cum își propuseseră cei de la ApaVital. Ieri, în jurul orei 15.00, muncitorii societății Marvio, firma subcontractată de operator pentru a executa lucrările de excavare a străzii, au spart conducta de apă. 

 

După această trăsnaie, muncitorii nu au mai rămas peste program, adică după ora 16.00, pentru a remedia problema, ci au plecat spre nemulțumirea celor rămași fără apă.

  

”Ieri după amiază în jurul orei 15.00, “Dorel”al nostru a reușit și a spart conducta de alimentare cu apă, după care și-a luat jucăriile și a plecat. Ne-au lăsat până acum o oră fără apă. Vă dați seama nu am putut să ne spălăm, în condițiile în care noi lucrăm în praf, în condiții grele, iar Primăria știe doar să încaseze taxe”, ne-a declarat Sorin Olaru, patronul unui Service Auto din zonă

Situația a fost remediată astăzi, în jurul orei 10.00, când, de această dată, muncitorii de la ApaVital au reușit să remedieze problema.

Menționăm faptul că această lucrare de alimentare cu apă a fost demarată de operatorul județean înainte de a începe lucrările prevăzute în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Măsură dură pentru şoferii cu maşini vechi. Ce se întâmplă cu autoturismele mai vechi de 15 ani

Redacția

E nevoie de un sat întreg pentru a creşte un copil

Redacția

Mare agitație în prima zi de împărțire a ajutoarelor de la U.E.

Teona Gherasim
Încarcă...