NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

De ce este ţuica fiartă cel mai bun medicament antigripal. Enzimele secrete din celebra băutură românească

Vechi leac băbesc, ţuica fiartă se dovedeşte şi astăzi a fi eficientă împotriva răcelii şi gripei. Datorită enzimelor secrete care se ascund în el, lichidul bachic ţine virusurile la distanţă.

  

Medicina naturistă românească îşi are originea în terapiile aplicate de străbunii daci. Strămoşii românilor foloseau numeroase plante pentru tratarea multiplelor afecţiuni. Tot ei au fost şi primii care au descoperit efectele benefice pe care le are ţuica fiartă asupra organismului, mai ales în cazul răcelilor. Secretul ascuns al ţuicii Lichidul bahic, consumat de preferinţă în zilele geroase de iarnă, are în compoziţia sa numeroase substanţe şi enzime care ajută organismul să treacă mai uşor peste viroze, gripe sau alte boli specifice sezonului rece.

Secretul constă în compoziţia chimică a ţuicii. Asistent al unei farmacii homeopate din Slobozia, Roxana Tomescu explică faptul că această licoare conţine enzime şi substanţe, ca de exemplu fierul, care au rolul de a ajuta sângele să se regenereze şi relaxează organismul. „Fierul pe care îl conţine licoarea care dă bună dispoziţie ajută la regenerarea sângelui” explică asistenta Roxana Tomescu.

Citiți articolul integral pe Adevărul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Două judecătoare, excluse din magistratură pentru că au întârziat soluţionarea dosarelor

Redacția

Caz revoltător în Iaşi. Copil de 4 ani în comă alcoolică, lângă părinţii beţi

Redacția

Cum se fac şi ce reprezintă, de fapt, celebrele porţi maramureşene. În trecut, erau făcute doar pentru nobilime

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site