NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cupa României: CS Mioveni vs Rapid – Cotă uriașă pentru scor exact

​Este vremea pentru Cupa României la fotbal, faza 16-imilor de finală, când intră în concurs formațiile din prima divizie. CS Mioveni și Rapid sunt două nou promovate, iar marți seară, de la ora 21:30, își vor măsura forțele în Cupa României.

Suferința este mai mare la CS Mioveni, care, la finalul săptămânii trecute, a plecat cocoșată din Ilfov, 0-4 cu Voluntari. Orice adversar simte miros de sânge și un animal rănit, după un astfel de rezultat.

Și Rapid traversează vremuri tulburi, după acel start entuziasmant. Are 3 jocuri oficiale la rând cu câte două goluri primite: CS Universitatea Craiova (2-2), UTA (2-2) și Gaz Metan Mediaș (1-2). Plus, între acestea, un 2-2 amical cu FC Argeș, pe 4 septembrie.

Pentru multe echipe, Cupa României este competiția în care sunt rodați jucători din linia a doua. Cei care nu prind minute în campionat au ocazia să facă impresie în Cupă. Este însă un trofeu pus în joc, așa că nu toți își permit să ia în derâdere întrecerea.

  

Rapid are probleme zdravene cu banca tehnică, iar rezultatele slabe au început în perioada în care antrenorul principal n-a mai avut liniște dinspre FRF. Mihai Iosif nu poate sta pe bancă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Apa din sistemul de canalizare ar putea dezvălui amploarea epidemiei, dar ar putea funcționa și ca sistem de alarmă pe viitor

Redacția

Definitivat 2020 – rezultate finale. Rata de promovare a crescut după contestații la 72,45%

Redacția

Doi angajaţi ai companiei TAROM, testaţi pozitiv cu coronavirus. Unul din ei s-a infectat pe litoral

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site