NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

CTP: „Domnul Cîţu creează o reacţie de respingere oamenilor. E respingător şi lipsit de empatie”

„Domnul Cîţu nu gândeşte rău din punct de vedere economic. În schimb, comportamentul lui… Cîţu a ţinut să comunice în spaţiul public ca şi cum el a pus restricţiile, el personal. De ce să facă asta? De ce nu a apelat la Parlament ca să îşi asume toată lumea decizia? Pentru că el este Superman.

La fel şi problema cu pâinea. L-am văzut acum, din nou, încercând să justifice ce a spus atunci. Vai de mine, a dat din lac în puţ. A spus că el a fost foarte sincer, că ar fi putut da un răspuns clasic cum fac politicienii . Băi tovule, nu te-a întrebat nimeni dacă ai fost sincer. Nu era vorba aici de sinceritate sau de ce tip de răspuns să dai. Era vorba de competenţă şi conştiinţă. Să ştii cât costă o pâine standard, să ştii cât costă ţigările, chiar dacă nu sunt un produs esenţial şi chiar dacă tu nu fumezi. Dacă eşti prim-ministru trebuie să ai toate lucrurile astea în minte în fiecare moment, pentru că te ocupi de cetăţeni. Nu ţi-a cerut nimeni să fii sincer, ţi-a cerut să fii competent şi să ai ceva conştiinţă şi ceva empatie faţă de oamenii pe care îi guvernezi.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Norul de fum toxic din Cernobîl a ajuns deja în Belarus și se apropie de Moldova și România

Redacția

ENEL umfla facturile: Investitiile, facute doar din banii romanilor

Redacția

USR PLUS cere demiterea directorului ASSMB şi susţine că pentru ocuparea unui post de director au fost impuse condiţii cu dedicaţie pentru un liberal

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site