RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Criza guvernamentală: Miniștrii USR PLUS urmează să își depună demisiile, Dan Barna se întâlnește cu președintele Iohannis/ A patra ședință a Birourilor Permanente Reunite pe tema moțiunii de cenzură

Miniştrii USR PLUS ar urma să îşi depună demisiile, marţi dimineaţa, la Guvern, așa cum a anunțat liderul partidului, Dan Barna, luni seară. El a spus că în acest fel forțează guvernul Cîțu să vină în fața Parlamentului pentru un vot, dat fiind că moțiunea de cenzură USR PLUS – AUR a fost blocată de PNL și PSD.

După anunțul demisiei miniștrilor USR PLUS, surse liberale au declarat pentru G4Media ce miniștri intermimari pregătește Florin Cîțu, care va prelua Ministerul Fondurilor Europene: Dan Vîlceanu – Ministerul Transporturilor (ex – Cătălin Drulă); Sorin Cîmpeanu – Ministerul Cercetării (ex-Ciprian Teleman); Cseke Attila – Ministerul Sănătății (ex-Ioana Mihăilă); Virgil Popescu – Ministerul Economiei (ex-Claudiu Năsui).

De la ora 11.00, este programată cea de-a patra şedinţă a Birourilor Permanente Reunite, în încercarea de a stabili un calendar pentru dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură. În primele trei şedinţe, fie nu s-a întrunit cvorumul, fie au existat discuţii legate de procedură şi de legalitate a moţiunii.

Președintele PNL și al Camerei Deputaților,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cu ce avion a plecat Klaus Iohannis în SUA. Președintele va fi premiat cu „Oscarul de la Washington”

Redacția

Moscova țintește poduri și căi ferate pentru a încetini livrările de arme, acuză oficiali ucraineni

Redacția

Autorităţile din SUA investighează SUV-urile Ford Escape care au probleme cu uşile din faţă: riscă să se deschidă în timpul mersului

Redacția
Încarcă...