NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Cristian Adomniţei a primit o găleată de apă şi gheaţă în cap. Cine este autorul provocării (VIDEO)

Şeful CJ Cristian Adomniţei a intrat în jocul cu turnatul găleţii cu apă şi gheaţă în cap. Cel care l-a provocat este ieşeanul Ciprian Paraschiv, director pentru dezvoltare în cadrul FRF.

 „Provoc la donaţii, dârdâială şi un stil de viaţă sănătos un fotbalist, un edil şi un artist”, a scris aseară Paraschiv, pe pagina sa de FB, el nominalizându-i în acest sens pe Florin Prunea şi pe Cristian Adomniţei.

Şeful CJ a preluat ideea, iar azi a pus-o în practică.

«Îi mulţumesc directorului pentru dezvoltare al FRF, Ciprian Paraschiv, pentru provocarea ALS Ice Bucket Challenge şi o primesc cu plăcere. La rândul meu, îi provoc pe Andi Moisescu de la ProTV, preşedintele Asociaţiei Salvati Copiii, pe maestrul Bogdan Chirieac şi pe Rareş Bogdan de la Realitatea tv», a scris Adomniţei pe FB.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Tânără bătută cu bestialitate de concubin, a ajuns să doarmă în fața Mitropoliei! Autoritățile i-au luat copilul, iar bărbatul dă nepăsător din umeri: „A luat doar două palme de la mine în ultima perioadă”

Redacția

Unde se „gâtuie“ centura de 73 km a Iaşului și pe unde ar urma să treacă aceasta

Redacția

Fostul şef al Serviciului Permise Iaşi, prins băut la volan, a scăpat de închisoare după ce trei prefecţi i-au sărit în ajutor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site