NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Criminal la 70 de ani. Și-a ucis concubina pe 1 martie și a stat șase zile cu cadavrul în casă

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Iaşi, şi-a ucis concubina, în vârstă de 64 de ani, pe data de 1 martie şi a stat cu cadavrul în casă timp de şase zile. 

Suspectul se afla împreună cu iubita sa într-un apartament din zona Bularga, iar pe fondul consumului de alcool, cei doi au început să se certe. Potrivit datelor strânse până acum, suspectul şi-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului. Medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu sânge, în urma fracturii de piramidă nazală suferită, dar şi plăgilor de la nivelul buzelor şi al obrajilor şi, implicit, al hemoragiei interne. 

Bărbatul a stat cu cadavrul în casă timp de şase zile, până când, cuprins de remuşcări, i-a mărturisit fapta unei rude, care a sunat la 112. Imediat, bărbatul a fugit de acasă, fiind găsit de poliţişti câteva ore mai târziu.

Suspectul va fi supus unor expertize psihiatrice, iar dacă medicii vor spune că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptei, vor propune arestarea preventivă. 

  

 telem.ro

Advertisements

Related posts

Iaşi: Rezervă inaugurată de mitropolitul Teofan la Maternitatea ‘Elena Doamna’ pentru încurajarea naşterilor naturale

Redacția

Apel umanitar pentru salvarea vieții unui ieșean internat cu leucemie la Oncologie

Redacția

Consiliul Județean sprijină activitatea SMURD

Marius Parteni
Încarcă...