RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Crimă şi viol! Tatăl omorât, iar fiica violată

Poliţia îl caută la această oră pe individul care a intrat în cursul nopţii în casa unei familii din localitatea Corbu, judeţul Constanţa. Tatăl a fost omorât.

La locul crimei au ajuns specilişti ai Institutului National de Criminalistică si ai IGPR. Un individ  a intrat în această noapte în casa unei familii din localitatea Corbu. Din primele informaţii, se pare că tatăl familiei a fost omorât prin injunghiere, fiica de 20 de ani a fost violată. Apelul la 112 ar fi fost făcut chiar de sora minoră a fetei violate. Fata a fost dusă la spital. Poliţiştii fac cercetări pentru prinderea criminalului.  

M-a sunat soţia la ora 4 fără 20 şi mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuţitul în fratele meu şi a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriaţi. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare, iar fratele meu a încercat să-şi apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surpinşi. Fratele şi cumnata mea erau oameni obişnuiţi, munceau”, a declarat pentru Ziua de Constanţa fratele celui omorât.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat ca este vorda de “ore” până când criminalul va fi prins. Poliţia ar avea in acest moment un cerc de suspecţi.

  

adevarul

Related posts

Nr. 2 în clanul Corduneanu, reţinut pentru o zi înainte de o sentinţă bombă

Redacția

Amenzi pentru turiştii care ignoră sfaturile salvamarilor: sancţiuni între 1.000 şi 2.000 de lei

Redacția

A fost adoptat Noul Cod Rutier

Redacția
Încarcă...