NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

CP: Sarbatorile vin la CF Unirea Pascani

In saptamana 17-21.XII.2012 la Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea” Pascani se vor desfasura o serie de activitati dedicate sarbatorilor de iarna.

Miercuri,19 decembrie 2012, orele 10,un grup de copii insotit de  profesorii coordonatori Costea Iuliana si Teodorescu Gabriel , vor poposi la Scoala Gimnaziala Speciala Pascani, intr-o activitate de suflet, caritabila, intitulata :”Vine, vine Mos Craciun!”. Activitatea se inscrie in calendarul de activitati din cadrul proiectului de parteneriat ” Pentru un zambet de copil ” pe care Colegiul Tehnic  “CF.Unirea” -Pascani si Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” l-au incheiat din 2011 cu Scoala Gimnaziala Pascani. Se va sustine un emotionant concert de colinde, urmat de piesa de teatru : ” Targ de Craciun” si de un sugestiv si adecvat Joc al Capritelor, momente ce vor culmina cu aparitia Mosului mult asteptat, ce va imparti numeroase cadouri copiilor din cadrul Scolii Gimnaziale Speciale 1 .

Joi, 20 decembrie 2012, incepand cu orele 8:30 se va organiza un program de datini si obiceiuri cu ocazia sarbatorilor de iarna. Programul artistic va cuprinde: concert de colinde, datini stramosesti: Jocul caprelor, Ursul, Plugusorul si frumoasele cantece de Craciun.

  

Vineri, 21 decembrie 2012, intre orele 10:00- 16:00 se vor desfasura actiuni umanitare in cadrul proiectelor de parteneriat incheiate cu diferite institutii din Municipiul Pascani.

Advertisements

 Proiectul umanitar “Sa ne ajutam aproapele”desfasurat in parteneriat cu “Societatea Mila Crestina Pascani”cuprinde o activitate umanitara prin care vor fi ajutate un numar mare de familii nevoiase.
Proiectul umanitar “Lasati copiii sa vina la Mine” in parteneriat cu Biserica Sf. Ioan Botezatorul” Pascani ce cuprinde o vizita  la bolnavii internati in Spitalul Municipal. Acestia vor primi de la elevii colegiului fructe si dulciuri, dar si un program artistic de colinde si cantece de stea in data de 21. XII. 2012, ora 16:00
Proiectul umanitar “Daruind vei dobandi”vizeaza activitatile desfasurate la Spitalul CF Pascani. Centrul de greutate il va constitui programul artistic de sarbatori si actiunile de binefacere. Aceste actiuni umanitare vor fi coordonate si desfasurate de profesorul Mugurel Spataru.

Advertisements

“Uram pe aceasta cale un calduros si sincer : La Multi si Binecuvintati Ani, tuturor partenerilor nostri de proiect, tuturor sponsorilor care ne-au ajutat, tuturor echipelor de voluntari, tuturor cadrelor didactice care sprijina activitatile. Va asteptam in aceasta saptamana la activitatile organizate de elevii Colegiului Tehnic CF Unirea Pascani”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Festival multicultural de tradiții și obiceiuri organizat de Liceul ”Miron Costin”

Răzvan Grecu

Cât îi poate costa pe părinți o lună de scenariu roșu

Redacția

Hai și tu alături de noi! Fii voluntar special!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site