NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Copil căzut în gol de la 10 metri. Tragedie evitată datorită sacilor de gunoi

Un copil de aproape 2 ani a căzut miercuri seara de la etajul al doilea al unei clădiri din Câmpulung Moldovenesc. Micuţul, de 1 an şi 10 luni, rămas nesupravegheat câteva secunde, s-a urcat pe o masă, sprijinindu-se de o un geam neasigurat. Acesta s-a deschis, iar copilul a căzut în gol, aproximativ 10 metri.

Din fericire, căzătura i-a fost atenuată de nişte saci de gunoi, depozitaţi din lângă clădire. Evenimentul a fost sesizat la numărul de urgente 112, de către o femeie. Aceasta a sunat la numărul unic şi a spus că un copil a căzut în jurul orei 18.30, de la fereastra unei clădiri de pe strada Pictor Octav Băncilă. Micuţul a fost preluat în stare conştientă, diagnosticul fiind „o contuzie uşoară prin cădere de la înălţime”.

Ancheta polițiștilor va face lumină în acest caz

Conform poliţiştilor, copilul era sub supravegherea fratelui mai mare, de 16 ani, tatăl era la muncă, iar mama la cumpărături. În total, familia Feraru are 10 copii, rezultați din mai multe relații, şi locuieşte într-un imobil pus la dispoziţie de primăria oraşului.

Acum se face anchetă pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat. Din oficiu, este vorba despre infratiunea de vătămare corporală din culpă. În acest caz a fost informat inclusiv serviciul de asistenţă socială al Primăriei Câmpulung Moldovenesc. Cel mai probabil, se va efectua o anchetă socială la domiciliul familiei Feraru.

  

În mod normal, prăbușirea în gol de la așa o înălțime de mare poate fi fatală, în multe cazuri. Urmările sunt și mai tragice mai ales dacă vorbim despre un copil foarte mic. Am putea spune că, în acest caz, micuțul de aproape 2 s-a născut a doua oară. Cu siguranță, ar fi fost tragic dacă acest copil din Câmpulung Moldovenesc s-ar fi lovit direct de caldarâmul din fața clădirii. Sacii de gunoi i-au atenuat căderea, rezultând doar niște contuzii minore.

bzi

Advertisements

Related posts

Accident! Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul

Redacția

Balconul unui apartament aflat la etajul 3 al unui bloc s-a prăbușit în timpul nopții

Redacția

România devine groapa de gunoi a Europei. Alte 25 de containere de deșeuri găsite în Portul Constanța

Redacția
Încarcă...