NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul amenințat cu excluderea din partid pentru că a votat împotriva ApaVital, rămâne încă pe funcție

Decizia Biroului Politic Iași al Partidului Poporului Dan Diaconescu de înlocuire din funcție a consilierului Ioan Danu pare să nu găsească susținere la nivelul conducerii naționale a partidului. Acum două luni de zile, Alin Aivănoaei, președintele PP DD Iași, anunța că va fi propusă retragerea sprijinului politic deoarece Danu nu a votat pentru aderarea la ARSACIS și implicit delegarea serviciului către ApaVital, aceasta fiind o sarcină trasată pe linie de partid.

 

Contactat telefonic astăzi pe marginea aceluiași subiect Aivănoaei a spus:”Propunerea de retragere a sprijinului politic a fost înaintată Biroului Național, dar cum reprezentanții noștri au fost în tot felul de tratative, acorduri încheiate cu PSD, decizia nu a apărut. Acum să vedem, aștept să primim un răspuns”, a susținut acesta. Întrebat dacă este posibil ca în Biroul Politic Județean să se revină asupra acestei decizii, liderul județean a preferat să nu facă comentarii.

  

De partea cealaltă Ioan Danu nu a dorit nici el să facă comentarii pe marginea acestui subiect, până când nu va primi o decizie oficială.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Modificări în regulamentul și grila de evaluare a dosarelor pentru locuințele sociale

Ema Roman

Deszăpezirea asigurată pe drumurile din județul Iași

Redacția

Licitație blocată pentru contractarea lucrărilor la Creșa nr.1 și Grădinița nr. 2!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site