NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Conflict pentru un loc de parcare între doi șoferi. Unul dintre ei a ajuns la Spitalul Municipal Pașcani

Un tânăr  din Pașcani  a fost snopit în bătaie de către un necunoscut, după un scandal iscat pentru un loc de parcare. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, pe o stradă din zona vale a orașului.

La Spitalul Municipal Pașcani s-a prezentat aseară Florin C. de 29 de ani, pentru că avea nevoie de îngrijiri medicale. Conform medicilor, tânărul prezenta traumatism cranio-facial, traumatism cranio-cerebral și contuzii toraco-abdominale. După ce a primit îngrijiri, cadrele medicale au sunat la 112, pentru anunțarea agresiunii.  

 Polițiștii fac cercetări pentru identificarea autorului, iar până acum tânărul agresat nu a depus plângere.

  

O vină în astfel de cazuri o are și administrația locală, pentru că nu rezolvă problema locurilor de parcare. În luna februarie 2015, fostul consilier local Marius Pintilie, a depus la secretariatul legislativului  o inițiativă prin care pășcănenii care doresc să-și rezerve locul de parcare din apropierea blocului o vor putea face contra unei sume de bani plătită anual. Propunerea liberalului a venit  în concordanță cu mai multe cereri în acest sens formulate de cetățenii de la bloc. În aprilie, proiectul pe care l-a prezentat în plenul legislativului a avut din partea aleşilor locali o serie de propuneri pentru modificarea lui într-o formă care să obţină votul majorităţii. Acestea au fost: servicul să  fie în subordinea Primăriei, locul de parcare să fie rezervat doar de seara până dimineaţa, preţul să fie mai mic, iar restricţionările de tonaj să nu mai fie incluse. Mai mult, înainte de începerea concesionărilor trebuie ca locurile de parcare să fie identificate şi amenajate.

Și cum inițiatorul și-a dat demisia din Consiliul Local, la începutul acestei luni, rămâne de văzut dacă administrația locală va pune în aplicare proiectul propus de Marius Pintilie sau va face altul, pentru rezolvarea haosului parcărilor.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un student s-a spânzurat în camera de cămin după ce i-a plecat colegul acasă

Redacția

Cursuri gratuite de calificare pentru șomeri la ALOFM Pașcani

Oana Cordoneanu

Concurenții primei ediții a Festivalului muzical ”Curcubeul Artelor” au fost premiați

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site