NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap va face deplasari in Pascani

Deputatul Petru Movila saluta rapiditatea si receptivitatea de care Consiliul Judetean Iasi, prin presedintele Cristian  Adomnitei, si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Iasi, prin directorul Florin Ion si directorul adjunct Ioan Ticu,  au dat dovada  in ceea ce priveste punerea in aplicare a propunerii sale legate de deplasarea in teritoriu a unor comisii de evaluare a persoanelor cu handicap.

 

Deputatul Petru Movila a avut o intalnire cu reprezentantii DGASPC, in cadrul careia s-au stabilit detalii importante pentru bunul mers al actiunii, ce fac referire la programul si modul de lucru. Primele evaluari vor fi facute in judet incepand cu mijlocul  lunii noiembrie.

  

Promptitudinea de care s-a dat dovada arata ca in institutiile statului  mai sunt oameni care stiu sa evalueze corect o propunere benefica pentru miile de ieseni cu handicap care erau nevoiti sa vina la Iasi pentru a se prezenta in fata unor comisii de specialitate dupa un drum lung si, poate, dupa cateva ore de asteptare. Apreciez raspunsul acestora si cred ca s-au pus bazele unui proiect de lunga durata, in folosul a aproape 16.000 de ieseni, a explicat deputatul Petru Movila.

Reamintim faptul ca, in cursul zilei de luni, 1 octombrie, deputatul Petru Movila a transmis Consiliului Judetean Iasi o propunere ce facea referire la deplasarea in teritoriu a unor comisii de evaluare a persoanelor cu handicap din cadrul DGASPC Iasi. In functie de amplasarea teritoriala dar si de numarul de cazuri, deputatul Petru Movila a propus deplasarea acestora de doua ori pe luna la Pascani si o data pe luna la Targu Frumos, Podu Iloaiei, Harlau, Tibanesti, Vladeni, Belcesti si Raducaneni.

sursa Telem.ro

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Vânt puternic în judeţul Iaşi până la ora 23.00 Rafalele pot atinge 65-70 km/h

Redacția

Pășcănenii nu sunt de acord cu deschiderea traficului rutier pe Strada Eugen Stamate! Iată ce spun aceștia

Ema Roman

Românii continuă să se întoarcă în ţară. Trec graniţa noaptea, pe jos, prin Vama Borș

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site