NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comercianți izgoniți din piața deal. Primăria arată cu degetul spre ISU Iași

Agenției economici din piața deal care își desfășoară activitatea în afara platoului trebuie să elibereze locațiilepe care le ocupă.  

Vorbim de proprietarii chioșcurilor care sunt amplasate pe strada Eugen Stamate. Primăria Pașcani le-a transmis notificări, iar aceștia trebuie să elibereze spațiile.

În această situație sunt în jur de 10 agenți economici. Administrația locală le-a transmis notificări în acest sens în data de 30 decembrie 2015, cu specificația ca în termen de cinci zile să predea libere amplasamentele. Agenții economici nu sunt mulțumiți de acest lucru, iar cum termenul a expirat aceștia au mers astăzi la Primărie.

Ei au vrut să discute cu primarul Dumitru Pantazi, dar au fost primit de viceprimarul Vasile Axinte. Acesta a susținut că va discuta cu șeful administrației locale posibilitatea prelungirii termenului de închiriere cu 3 luni de zile.

Motivul pentru care agenții economici trebuiesc  a fi evacuaţi ar fi legat de o sarcină trasată de ISU Iași, pentru crearea unei căi de acces a utilajelor de intervenție în caz de situații de urgență. Conform celor precizate de Vasile Axinte pilonii de pe stradă de la intrarea în piață vor fi înlăturați, iar traficul rutier va fi deschis.

 

Conform notificărilor primite la finele anului trecut agenții economici trebuie să elibereze zona și să plătească toate debitele către bugetul local.  

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}      

Advertisements

Related posts

Pașcaniul rămâne din nou fără apă. Vezi care este programul de furnizare a apei potabile pentru astăzi!

Răzvan Grecu

Verificări la Colegiul ”Unirea” pentru punerea în funcțiune a centralei termice!

Marius Parteni

Primarul Pantazi uită angajamenele luate și dezinformeză consilierii locali! (DOC)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site