NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

CNAIR anunţă lucrări de reparaţie temporară pe Autostrada Sibiu – Deva, la groapa apărută la Sălişte, unde mai multe mașini au fost avariate

CNAIR anunţă, sâmbătă, că au demarat lucrări de reparaţie temporară cu mixtură stocabilă, pe Autostrada Sibiu – Deva, la groapa apărută la Sălişte, unde mai multe maşini au fost avariate, transmite News.ro

groapa autostrada sibiu devaSursa: CNAIR

”Ca urmare a degradărilor apărute pe suprafaţa carosabilă a autostrăzii A1, pe sectorul cuprins între Sibiu şi Sebeş, au fost instituite restricţii de circulaţie la următoarele poziţii kilometrice:

– km. 283+000 – km. 285+000, pe ambele sensuri de deplasare;

Advertisements
  

– km. 273+000, în zona viaductului Aciliu, pe sensul Sebeş – Sibiu”, anunţă, sâmbătă, CNAIR.

Compania precizează că sunt instituite restricţii în zona Sălişte, unde se efectuează lucrări de reparaţie temporară cu mixtură stocabilă.

”Degradările au fost cauzate de infiltraţiile de apă în suprafaţa carosabilă, pe fondul ploilor torenţiale care au avut loc pe parcursul ultimelor 24 de ore”, a mai precizat compania.

În teren sunt prezente echipe ale Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov care acţionează pentru remedierea deficienţelor apărute pe suprafaţa carosabilă.

Advertisements

Săptămâna viitoare o echipă de specialişti ai CNAIR Central şi DRDP Braşov va evalua situaţia pe teren pentru stabili cauzele degradărilor şi măsurile care se impun pentru readucerea carosabilului la condiţiile tehnice corespunzătoare.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

UE renunță la tabu-uri și permite redeschiderea minelor de cărbune pentru a scădea dependența de gazele ruse / Timmermans, șeful Green Deal: ”Istoria a luat o altă turnură”

Redacția

Alexandru Rafila, întrebat dacă se înțelege bine cu Raed Arafat: Mă înţeleg instituţional, dacă vreţi. Încercăm să ne vedem fiecare de treaba lui

Redacția

Tensiuni în PNL pe tema numelor de miniştri din Guvernul Ciucă. Ultimele modificări

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site