RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă evită să spună dacă PNL îl susţine pe Iulian Dumitrescu la CJ Prahova

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat, joi seară, la Digi 24, dacă PNL îl susţine pe Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova şi evitat un răspuns, potrivit News.ro.

Nicolae CiucăFoto: Inquam Photos / George Călin

„”În acest moment nu am o propunere de la filiala Prahova. În momentul în care o voi avea vom lua o decizie, decizia o va lua Biroul Politic Naţional. Nu avem propunerea care să intre în analiza Biroului Politic Naţional”, s-a eschivat liderul liberal.

  

Ciucă a afirmat că până acum liberalii au validat toate listele de candidaţi pentru consiliile judeţele şi consilii locale.

„Am rămas cu două filiale – Prahova şi Bihor”, a mai declarat Nicolae Ciucă.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA sub control judiciar după ce ar fi primit mită 16 milioane de lei, a declarat joi că nu îl poate împiedica nimic să candideze la alegerile locale din 9 iunie, însă este o decizie personală, pe care trebuie să o ia.

„Există o Constituţie în ţara asta şi Constituţia a fost făcută de nişte oameni mai deştepţi şi decât mine şi decât dumneavoastră şi conform Constituţiei şi cred că ştiţi că am dreptul să candidez.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă le cere colegilor din Coaliţie să nu mai promită măsuri neagreate: Nu se cade să inducem oamenilor anumite aşteptări

Redacția

Napoli defilează în fruntea clasamentului după victoria cu AS Roma / Rezultatele din Serie A

Redacția

Proiectul privind reforma pensiilor speciale va fi dezbătut în procedură de urgență

Redacția
Încarcă...