RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă, despre cazul fostului general SRI Coldea: Cei care au greşit trebuie să răspundă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marți, cu privire la cazul fostului general din SRI Florian Coldea că cei care au greșit trebuie să răspundă și că instituția și-a făcut datoria față de țară.

Nicolae Ciucă: SRI nu a făcut altceva decât să-şi facă datoria faţă de ţară FOTO gov.ro

Nicolae Ciucă: SRI nu a făcut altceva decât să-şi facă datoria faţă de ţară FOTO gov.ro

Prezent la Arad pentru o întâlnire cu membrii PNL din judeţ, Nicolae Ciucă a fost întrebat de jurnalişti dacă imaginea SRI şi încrederea în instituţie au fost afectate pe fondul mediatizării cazului Florian Coldea, el arătând că acest caz “are impact în primul rând asupra persoanelor“.

  

Este o chestiune care, sigur, are un impact în primul rând asupra persoanelor şi instituţia, aşa cum o ştim cu toţii – şi de fiecare dată au existat evaluări şi inclusiv percepţia oamenilor – nu a făcut altceva decât să-şi facă datoria faţă de ţară. Că unii au greşit, aceia trebuie să răspundă pentru faptele lor“, a spus preşedintele PNL, conform Agerpres.

Și prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a reacționat, sâmbătă, cu privire la cazul celor doi foşti generali SRI Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cea mai lungă zi a anului! Moţiunea de cenzură se votează astăzi

Redacția

O jurnalistă care a fost jefuită în Qatar a fost întrebată la poliție cum vrea să fie pedepsit hoțul: Mi s-a făcut pielea de găină

Redacția

Atac armat în Australia, înaintea deschiderii Cupei Mondiale la fotbal feminin / Cel puţin trei persoane au murit, inclusiv atacatorul / ”Nu a fost identificată nicio motivaţie politică sau ideologică”

Redacția
Încarcă...