NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Ciprian Florescu, fostul candidat al PP DD la Senat: ”Ciocoii nu sunt în afara partidului ci în interiorul lui în frunte cu preşedinta Cristina Man”

Ciprian Florescu, fostul candidat al PP DD pentru Senatul României, a postat pe site-ul de socializare Facebook.com un mesaj dur împotriva conducerii partidului din care face parte. Politicianul a ajuns la concluzia că nu trebuie căutaţi ciocoii în afara partidului ci în interiorul său, catalogând-o pe preşedinta partidului PP DD, Simona Man, ca fiind principalul ciocoi.

 

 “CU PARERE DE RAU, EU, CIPRIAN FLORESCU FOST CANDIDAT LA SENATUL ROMANIEI IN COLEGIUL 3, PASCANI, HARLAU, COLEGIU IN CARE AM INVESTIT SUFLET , MUNCA SI BANI OBTINAND 6400 DE VOTURI MI AM DAT SEAMA CA CIOCOII SUNT IN INTERIORUL PARTIDULUI NU IN AFARA LUI! PRINCIPALUL FIIND CHIAR PRESEDINTA SIMONA MAN!”,  a postat politicianul pe Facebook.com.

 Ciprian Florescu este cunoscut în interiorul partidului ca un critic vehement împotriva asocierii acestui partid cu imaginea fostului ofiţer de Poliţie Vasile Ilade, actualmente secretar al organizaţiei locale.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pășcăneanca Corina Dănilă îi lansează pe candidaţii USL

Redacția

Dupa ce si-a dat demisia, Ionita vrea sa revina in fruntea PDL

Redacția

Comunicat de presă: O veste bună pentru medicii de familie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site