RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciprian Ciucu: L-am sunat pe domnul Ciucă, i-am mai reproşat şi în trecut că nu răspunde la telefon. Mi-a spus că singurul lucru care ne desparte este o vocală

Una dintre nemulţumirile edilului se referă la faptul că Direcţiile Generale pentru asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) din sectoare nu au fost sprijinite financiar, lucru care s-a întâmplat cu instituţiile similare din judeţe. „Acuma… eu nu ştiu, trebuie să frec anumite clanţe trebuie să fac ceva ca să prin şi DGASPC-urile Bucureştiului, la sectoare mă refer, pentru a primi astfel de sprijin? Sau nu trebuie?”, se întreabă Ciucu.

„Tocmai s-au dat banii către autorităţi locale iar Bucureştiul a fost sărit. Inclusiv pentru chestiuni sociale. Bucureştiul are mari probleme pe zona aceasta, pentru că Gabriela Firea a preluat Primăria cu un buget social undeva la 70 de milioane de lei şi l-a dus la 400 de milioane de lei. Ăştia sunt banii de investiţii în termoficare, care s-au dus pe vouchere. Despre ce vorbim? Şi acuma… eu nu ştiu, trebuie să frec anumite clanţe trebuie să fac ceva ca să prin şi DGASPC-urile Bucureştiului, la sectoare mă refer, pentru a primi astfel de sprijin? Sau nu trebuie?”, a declarat Ciprian Ciucu duminică, la emisiunea Insider Politic difuzată duminică, de la ora 11:00, la Prima Tv.

Ciucu susţine că premierul Ciucă nu i-a răspuns la telefon pentru a discuta astfel de subiecte. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Încă un miliard de lei de la buget pentru primari: 100 de proiecte de infrastructură semnate marți prin controversatul program „Anghel Saligny”

Redacția

Norvegia ridică toate restricțiile de pandemie: “Au trecut 561 de zile. A venit timpul să ne întoarcem la viața normală”

Redacția

Spania: Trauma suferită de un moderator de conținut este recunoscută ca fiind o „boală profesională”

Redacția
Încarcă...