NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cel puțin patru nave aflate în largul coastei Emiratelor Arabe Unite au avertizat că au pierdut controlul direcției, din cauze necunoscute momentan

Cel puțin patru nave aflate în largul coastei Fujairah din Golful Oman au transmis marți avertismente că au pierdut controlul direcției în circumstanțe neclare, deoarece autoritățile au raportat că „un incident” se desfășoară în zonă, transmite Associated Press.

Petrolierele numite Regina Ematha, Golden Brilliant, Jag Pooja și Abyss au anunțat în același timp prin intermediul sistemelor lor de identificare automată că „nu se mai aflau sub control”, potrivit MarineTraffic.com. Acest lucru poate însemna că o navă a pierdut din putere și nu mai poate fi controlată.

Armata britanică care se ocupă cu operațiunile de comerț maritim din Marea Britanie au avertizat navele că „un incident este în curs de desfășurare”, fără să ofere detalii.

Un avion al Oman Royal Air Force Airbus C-295MPA, o aeronavă de patrulare maritimă, zboară deasupra zonei în care se aflau navele, potrivit datelor de la FlightRadar24.com.

  

Context

Evenimentul vine la doar câteva zile după ce o dronă a lovit un petrolier ce aparține unui miliardar israelian în largul coastei Omanului, ucigând doi

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Restaurant deschis în centrul Clujului. Angajaţii au servit poliţişti care s-au dat drept clienţi

Redacția

​SUA: Janet Yellen îndeamnă Congresul să crească plafonul datoriei

Redacția

Mutarea prin care tabăra Cîțu vrea să demonstreze că Orban nu mai contează deloc în PNL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site