RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce scoruri estimează taberele Cîțu și Orban la congresul PNL

Tabăra Cîțu mizează pe o victorie cu 58% – 62% la congresul PNL de sâmbătă, în timp ce echipa Orban prognozează o victorie a actualului președinte cu un scor cuprins între 54% și 57% din voturi, au declarat pentru G4Media.ro surse din cele două echipe.

Sâmbătă, la congresul PNL de la Romexpo (București) sunt așteptați 5.000 de delegați din toată țara, care vor alege președintele partidului.

Premierul Florin Cîțu și-a asigurat sprijinul majorității liderilor de organizații județene, care la rândul lor au ales delegații ce vor fi prezenți la congres. Ca urmare a acestei strategii, echipa sa mizează pe votul a cel puțin 58% din delegați, maximum 62%, au declarat pentru G4Media.ro surse din tabăra sa.

Ludovic Orban a dus o campanie de call-center în rândul delegaților PNL, fiind sunați peste 4.200 de delegați, iar Orban a

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Parchetul face cunoscut motivul pentru care Turnagiu nu a fost reținut după ce a violat-o pe fată, având astfel timp să-i dea foc

Redacția

Administrația Biden va susține proiectul petrolier Willow din Alaska – Bloomberg

Redacția

Interviu exclusiv cu Tash Sultana înainte de Electric Castle 9: „Prima oară e întotdeauna ceva special, așa va fi și în România”

Redacția
Încarcă...