RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce figurează printre ajutoarele pe care Rusia le-a cerut de la China: alimente neperisabile

Rusia a cerut atât asistență militară, cât și financiară din partea Chinei. Printre ajutoarele solicitate Beijingului se numără pachete cu alimente neperisabile, preambalate, cunoscute în SUA sub denumirea de „meal, ready-to-eat”, scrie CNN, care citează două surse care au preferat să-și păstreze anonimatul.

Această solicitare subliniază provocările logistice fundamentale care, afirmă analiști și oficiali militari, au împiedicat avansul Rusiei în Ucraina, și care ridică semne de întrebare legate de pregătirea de bază a armatei ruse.

Informații din surse deschise arată militari ruși care intră în magazinele alimentare în căutarea hranei pe măsură ce armata avansează în Ucraina.

Una dintre sursele citate de CNN afirmă că furnizarea de hrană ar putea fi o cerere pe care China ar fi dispusă să o îndeplinească, în condițiile în care nu intră în categoria unei asistențe letale.

  

SUA dețin informații care sugerează că China și-a exprimat un anume grad de deschidere pentru a oferi Rusiei asistența militară și financiară solicitată, au declarat pentru CNN un oficial occidental și un diplomat american.

Deocamdată nu este clar dacă Beijingul intenționează

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

„Gol de aur” reușit aseară în Liga Campionilor de un fotbalist născut în zona Pașcani (VIDEO)

Marius Parteni

Ai cazut pe trotuarul necuratat de zapada? Poti cere despagubiri

Redacția

Tabloul de Klimt „Doamna cu evantai” a doborât recordul de vânzare în Europa, fiind achizițonat cu 86 de milioane de euro

Redacția
Încarcă...