RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce bijuterii a purtat Carmen Iohannis și cât costă / Cum a încurcat Administrația Prezidențială colecțiile: colierul și inelul n-au legătură cu Brâncuși, se numesc Monaco și Monte Carlo

Soția președintelui Carmen Iohannis a purtat, sâmbătă, în Germania, unde președintelui Klaus Iohannis i s-a decernat un premiu, bijuterii în valoare de aproximativ 50 de mii de lei (10 mii de euro) din colecția Grace Diamonds al companiei Malvensky iar colierul și inelul nu au legătură cu colecția Brâncuși. Colierul se numește Monaco și costa 48.000 de lei iar inelul se numește Monte Carlo și costă 12.500 de lei, după cum rezultă din prezentarea de pe site-ul companiei. Malvenski afișează într-adevăr în secțiunea ”cadouri cu tradiție” o colecție de bijuterii inspirate din opera lui Brâncuși, care poartă numele pandantiv Coloana, panantiv Sărut sau Cruce Infinity, inspirate din opera lui Brâncuși, dar acestea nu au fost purtate de Carmen Iohannis în Germania. Observația a fost făcută inițiat de site-ul Inpolitics.

Administrația Prezidențială a transmis, luni seară, într-un răspuns pentru G4Media, că prima doamnă Carmen Iohannis a purtat bijuteriile cu diamante de la compania Malvensky Corporation SRL pentru că ”promovează creatorii români” și a purtat bijuterii ”inspirate din Brâncuși”. Administrația prezidențială a mai precizat că inelul și colierul au fost returnate creatorului la revenirea în țară.

  • ”Prima Doamnă, Carmen Iohannis, promovează creatorii români cu ocazia evenimentelor publice la care participă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Spitalul Județean Constanța anunță două tratamente noi, de ultimă generație, pentru boala Parkinson/ Pacienții de la Neurologie vor beneficia gratuit de noile programe

Redacția

Premierul Kyriakos Mitsotakis a declarat că victoria sa „asupra populismului în Grecia” servește drept lecție „pentru alte democrații liberale”

Redacția

Mesajul lui Ianis Hagi înainte de trecerea în 2024

Redacția
Încarcă...