RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Ce a pățit un ofițer, după ce a fost prins de colegii săi în timp ce întreținea relații sexuale cu o femeie BEATĂ, într-o patrulă de poliție

Un ofițer a fost prins de colegii săi în timp ce întreținea relații sexuale cu o femeie beată, într-o patrulă de poliție. Cum a fost sancționat pentru fapta sa.

Polițistul Matthew Longmate a fost demis „fără înștiințare”, pentru faptele sale. El a fost găsit vinovat de abuz serviciul public, în urma unui proces care a durat patru zile la Southwark Crown Court, scrie BBC.

În timpul procesului, au fost aduse probe conform cărora el era de serviciu cu polițistul Daniel Nash, în Derbyshire, pe 4 octombrie 2015, când au fost chemați la un incident care a avut loc într-un bar din Chesterfield. Ei s-au oferit să ducă femeia acasă.

Juriul a mai auzit că au parcat și Nash a făcut sex cu femeia în timp ce ea făcea un act sexual cu Longmate.

  

Juriul a auzit, de asemenea, că au parcat și Nash ar fi întreținut relalții intime cu femeia, la fel și Longmate. În octombrie 2022, Nash a recunoscut 13 acuzații de abuz în exercitarea unei funcții publice legate de comportamentul sexual cu mai multe femei de-a lungul mai multor ani.

Polițistul Matthew Longmate / Sursa foto: BBCPolițistul Matthew Longmate / Sursa foto: BBC Acțiunile lui Longmate,  » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Caz neobișnuit în Italia. Predica anti-vaccin a unui preot i-a făcut pe credincioşi să plece din biserică

Redacția

Franța suspendă fără plată 3.000 de lucrători medicali nevaccinați

Redacția

Compania britanică Omicron face anunțul cu privire la asocierea cu numele noii tulpini COVID-19

Redacția
Încarcă...