RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalSport

Bianca Ciobanu aur la Campionatul Național Indoor, U18. Alex, medalie de bronz, după aurul de săptămâna trecută!

Performanțe remarcabile pentru atleții pășcăneni Bianca și Alex Ciobanu. La cea de-a 40-a ediție a Campionatelor Naționale Indoor, începută ieri la București, cei doi au obținut o medalie de aur și una de bronz.

Bianca Ciobanu a devenit campioană națională la aruncarea agreutății de 3 kilograme, cu o performnață de 14m și 49 de cm. Cu acest rezultat a obținut medalia de aur, dar totodată și-a asigurat prezența la europenele din această vară.

Alexandru Ciobanu, un sportiv de doar 16 ani, a participat și el la acest campionat, tot la aruncarea greutății, dar de 5 kilograme. El s-a clasat pe locul 3, cu o performanță de 15m și 92cm. 

Cea de-a 40-a ediție a Campionatelor Naționale Indoor – etapă finală și probe combinate, rezervată cadeților, se desfășoară sâmbătă și duminică (12-13 martie), în sala „Ioan Soter”, din cadrul CSNB „Lia Manoliu”.

  

Cei doi sportivi și mama lor mulțumesc antrenorului Mihia Vicovanu, pentru inițierea copiilor pe acest drum, și actualului antrenor Emilian Floroiu, pentru munca depusă zilnic, răbdarea și grija acordată!

Related posts

Semifinală românească la turneul de tenis de la Linz. Jaqueline Cristian se luptă cu Simona Halep

Redacția

Magazin Penny din Pașcani închis de ANPC. Vitrine insalubre și alimente cu mucegai

Redacția

Recital excepțional de colinde susținut de Corala Armonia, la Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...