RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Autorităţile locale se lovesc de promisiunile din campanie

Promisiunile electorale îl urmăresc pe primarul Dumitru Pantazi care se întâlneşte la audienţă cu cei cărora le-a cerut votul în data de 5 iunie a acestui an. Şi astăzi, cum s-a mai întâmplat în săptămânile ce au trecut, doi păşcăneni au venit să-i reamintească edilului că le-a promis în urmă cu câteva luni.

 

 

  

Din Gîşteşti a venit la audienţe un bărbat care a cerut ca reprezentanţii Primăriei să balasteze strada Berzei, unde îşi are locuinţa. Omul a spus că atunci când plouă, drumul este impracticabil la pas, şi nici cu maşina nu poate intra.   

“Mi-aţi promis că veţi avea grijă de strada noastră. Cred că vă amintiţi că am vorbit în campania electorală. De atunci şi până acum, nu a dat nimeni măcar cu o lopată de balasat. De la mine din buzunar ies lunar 1000 lei pentru taxe şi impozite, asigurare la maşină. Măcar atât să am, o stradă pe care să pot intra cu maşina şi când plouă”, a spus acesta.

Tot din Gîşteşti a venit un cetăţean care a cerut să fie montat un neon pe o stradă din centrul suburbiei, de asemenea, o altă promisiune pe care edilul local nu a onorat-o până acum.

Celor doi li s-a spus că solicitările vor fi rezolvate, însă nu până la finalul acestui an. Menţionăm faptul că foarte mulţi păşcăneni din suburbii cer frecvent la audienţe ca străzile pe care locuiesc să fie balastate sau pietruite, întrucât sunt impracticabile în anumite perioade ale anului. 

Related posts

Iohannis: După 15 mai putem să intrăm într-o fază de relaxare

Redacția

Consilierului Mihai Dediu îi joacă feste matematica! Pintilie i-a demonstrat cu documente greșeala!

Răzvan Grecu

Se sistează alimentarea cu gaze naturale și energie electrică, în Pașcani și suburbii

Redacția
Încarcă...