RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorPoliție

Atac sângeros în comuna Heleșteni! O furcă a fost arma cu care s-ar fi putut produce o crimă. L-a desfigurat în zeci de lovituri

La un pas de o crimă în satul Oboroceni, comuna ieșeană Heleșteni! La început de an, Silviu Cristian Lorenț a fost autorul unei scene macabre. Și-a ieșit din minți când și-a văzut fratele implicat într-o bătaie cu un par și a trecut la atac. A luat furca și l-a desfigurat în zeci de lovituri pe rival, neținând cont că putea să facă moarte de om.

O furcă a fost arma cu care s-ar fi putut produce o crimă. L-a desfigurat în zeci de lovituri

Tragedie peste tragedie în sânul familiei Lorenț! Silviu Cristian Lorenț era să facă moarte de om doar ca să își apere fratele! În data de 7 ianuarie, a luat furca și a aplicat mai multe lovituri victimei în zona capului, cauzându-i multiple leziuni care i-au pus în primejdie viața.

„La data de 07.01.2023, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla pe drumul public din satul Oboroceni, după ce persoana vătămată a atacat pe martorul cu un par şi după ce a intervenit în apărarea fratelui său prin aplicarea unei lovituri cu furca în zona capului şi corpului victimei care a fost dezarmată, aflându-se sub stăpânirea unei stări de tulburare, a continuat să o lovească cu furca în zona capului cauzându-i multiple leziuni care au necesitat 45-50 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi au pus în primejdie viaţa victimei”, au declarat oamenii legii.

Atunci, persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgențe „Prof. Dr. N. Oblu” din Iași, unde a avut nevoie de săptămâni întregi de recuperare, fiind necesare și câteva intervenții chirurgicale! Agresorul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor și a trebuit să povestească, pas cu pas, anchetatorilor cum era să-i ia viața rivalului său chiar pe un drum public.

  

Iată că Silviu Cristian Lorenț ar fi putut produce o crimă cu o furcă chiar în drumul din fața casei sale! Dacă se va face vinovat pentru cele întâmplate, agresorul riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

sursa bzi.ro

Related posts

Un bărbat din Târgu Frumos este pe moarte, după ce a consumat alcool în neștire

Redacția

La un pas de tragedie în apropiere de Hălăucești (FOTO)

Oana Cordoneanu

Asociaţia “Worldstreet”: Fetițele aflate pe bancheta din spate a autoturismului Ford implicat în accidentul grav de la Bălțați, nu purtau centura de siguranță

Redacția
Încarcă...