RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost montat un stimulator cardiac: „Am devenit un pic mai mult o maşină”

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că a suferit săptămâna trecută o intervenţie chirurgicală pentru a i se monta un stimulator cardiac şi că „se simte foarte bine”, potrivit CNN, preluat de News.ro.

În episodul de luni al podcastului său „Arnold’s Pump Club”, actorul de la Hollywood şi fostul guvernator al Californiei a declarat: „Lunea trecută, am fost operat pentru un stimulator cardiac şi am devenit un pic mai mult o maşină”.

Schwarzenegger a declarat că împărtăşirea veştii „contravine atât de mult educaţiei mele din Austria, unde nimeni nu vorbea niciodată despre probleme medicale. Tot ceea ce avea legătură cu sănătatea era ţinut pentru tine”.

Cu toate acestea, bărbatul în vârstă de 76 de ani, care a declarat că s-a născut cu o valvă aortică bicuspidă – un defect cardiac congenital – a spus că a primit atât de multe mesaje de la persoane născute cu aceeaşi afecţiune „spunându-mi că faptul că vorbind despre operaţiile mele de înlocuire a valvei le-a dat curaj şi speranţă pentru a se confrunta cu propria lor afecţiune”.

  

În 1997, Schwarzenegger a suferit o înlocuire a valvei pulmonare, care ajută fluxul de sânge de la inimă la plămâni.

În 2018,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

CSKA Moscova nu s-a putut prezenta la meciul cu Metz din cauza restricțiilor sanitare din Franța

Redacția

Partidele politice, cursă contracronometru de întărire internă în 2023 ANALIZĂ

Redacția

Boloș: CE a făcut simulări, iar deficitul bugetar ajunge la cote alarmante. Ticăie ceasul și putem pierde fondurile

Redacția
Încarcă...