RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Argumente contradictorii ale primarului Pantazi: În Vatră pot fi asfaltate străzi fără rețele de apă și canalizare, pe Aerodrom nu!

Primarul Dumitru Pantazi are argumente contradictorii atunci când încearcă să justifice neasfaltarea străzilor din cartierul Aerodrom. Acesta a declarat ieri, invitat fiind la televiziunea sa favorită, că mai întâi așteaptă ca ApaVital S.A. să facă lucrările de canalizare și de aducțiune cu apă, iar mai apoi să facă un proiect pentru asfaltarea întregii zone.

 

  

Lucrările de canalizare și de reabilitarea a rețelei de distribuție cu apă ar urma să fie efectuate prin fonduri europene, iar cea mai nouă dată avansată, de primarul Dumitru Pantazi, fiind primăvara anului viitor.

„Tot pe Aerodrom, telefonic am aflat de la directorul tehnic de la ApaVital, că sunt pe ultimii zeci de metri pentru a începe lucrările de canalizare și distribuție cu apă pe proiectul POIM. Am această promisiune că vom demara lucrările, după care vom face proiect și vom asfalta străzile și trotuarele”, a justificat primarul Dumitru Pantazi lipsa străzilor asfaltate din acest cartier.

La doar câteva minute de la această explicație, primarul Dumitru Pantazi se contrazice singur în cazul unor străzi propuse spre asfaltare, deși nu are canalizare. Dacă în primul punct de vedere susținea că nu a putut asfalta străzile din cartierul Aerodrom pentru că urmează lucrări de extindere a rețelelor de canalizare și apă, în cea de a doua explicație primarul susține că după asfaltarea celor trei străzi din Vatră, ApaVital va face lucrările pentru construirea rețelei de canalizare, iar mai apoi va reface strada pe cheltuiala sa.

„Deci, informez pe toți cei care locuiesc pe următoarele străzi din Vatra: Locotenent Ionescu, Walter Mărăcineanu și Ciprian Proumbescu, unde urmează să punem asfalt, că toate trei sunt prevăzute în POIM cu apă și canal. Că vom ajunge la anul sau peste doi ani, străzile respective nu mai puteau să stea în această situație. Vom veni cu acest covor asfaltic, iar acolo unde se va interveni cu canal și apă…Nu înseamnă că am renunțat la ideea canalizării și apei pe străzile respective. Acolo unde vom interveni cu distribuția de apă și canal, sunt prevăzuți bani pentru reabilitare covor asfaltic. Dacă există asfalt, asfalt vor completa. Dacă există beton, cu beton vor completa. Sunt prevăzuți bani pentru a aduce la forma inițială infrastructura, acolo unde se va interveni cu acest proiect de investiții în rețele”, a fost cea de-a doua explicație a primarului Dumitru Pantazi.  

Declarația primarului Dummitru Pantazi a venit după ce moderatorul i-a transmis că în zona Vatră sunt persoane nemulțumite că li se asfaltează strada, fără a se construi rețelele de canalizare și distribuție a apei.

Related posts

Tactica lui Rățoi: Pantazi amână să-și anunțe candidatura, până când nu primește girul PSD, din cauza problemelor penale!

Răzvan Grecu

Primarul Pașcaniului promisiuni peste promisiuni privind furnizarea căldurii în creșe, grădinițe și școli!

Marius Parteni

ApaVital oferă hipoclorit de sodiu pentru dezinfectarea scărilor de bloc

Redacția
Încarcă...