NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Arafat cere adoptarea de urgenţă a legii prin care la muncă s-ar putea merge cu doar cu Certificat verde. Iniţiativa, blocată la comisiile din Senat

„La instituţiile publice, la angajaţi doar prin lege putem impune anumite reguli şi din câte ştiu e un proiect de lege depus. Se va aranja acolo cu o anumită categorie de angajaţi care trebuie să aibă fie vaccin, fie test periodic. În clădirile publice, persoanele care vin în vizită, vizitatorii, cei care vor să intre, trebuie să prezinte certificatul verde unde intră şi testatul. Adică vreau să rezolv o problemă într-o instituţie publică, nu vreau să mă vaccinez, nu sunt trecut prin boală, mă testez. Nu vreau nici să mă testez, nu intru. Ai soluţia să prezinţi testul înregistrat în aplicaţie, care este soluţia normală, vorbim de certificatul verde. Dacă prezinţi testul separat, cu cod QR, cu tot, poate că se ia în considerare, dar în mod normal trebuie să fie înregistrat în aplicaţie”, a declarat Raed Arafat, vineri seară, la un post TV.

„La private, la peste 50 de persoane în clădire, se aplică aceleaşi reguli ca la instituţiile publice. Adică vizitatorii care vor să intre în clădirea de birouri care are sute de oameni intră dacă sunt vaccinaţi, trecuţi prin boală sau testaţi în ultimele 48 de ore pe un test antigen, în ultimele 72 de ore cu un test PCR.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Medicul Virgil Musta, eroul în alb de la Timișoara: “Am avut un nod în gât și lacrimi. Voi continua să lupt”

Redacția

VIDEO Răsturnare de situație în cazul Shuai Peng – Sportiva susține că nu a acuzat pe nimeni de agresiune sexuală

Redacția

Încă o localitate ar putea fi băgată în carantină. Prefect: În două zile au apărut 11 cazuri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site