RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Alina Eremia, Cornelia și Lupu Rednic, Laura Lavric și Fly Project la „Târgul de Toamnă”

De trei zile și trei nopți pline cu activități tradiționale vor avea parte târgoveții. Pe 23 septembrie se dă startul “Târgului de Toamnă”, ediția a IV-a pe Esplanada din Târgu Frumos.

 

În cadrul acestui eveniment, vizitatorii pot găsi atât expozanții de produse alimentare tradiționale cât și meșteșugarii și comercianții de obiecte de artizanat din cele mai diverse categorii. Ca totul să rămână ca o amintire vie, Ionel Vatamanu a invitat câțiva artiști naționali pentru a întreține atmosfera. Sâmbătă, Alina Eremia, Cornelia și Lupu Rednic, Laura Lavric și Fly Project vor încânta audiența.

  

Dragi târgoveți,

Am deosebita plăcere de a vă invita în perioada 23-25 septembrie să participați la “Târgul de Toamnă”, aflat în acest an la a IV a ediție. În cadrul acestei manifestări ne propunem să reunim, pe Esplanada din centrul orașului, atât expozanții de produse alimentare tradiționale cât și meșteșugarii și comercianții de obiecte de artizanat din cele mai diverse categorii.
Vizitatorii vor putea petrece câteva momente de relaxare, savurând și achiziționând produse autentic românești, realizate după rețete tradiționale.
Pe lângă bunătățile oferite de comercianți, sâmbătă 24 septembrie începând cu orele 18:00, voia bună va fi asigurată de artiştii de muzică populară Laura Lavric și Cornelia și Lupu Rednic dar și de Alina Eremia și formația Fly Project.
Vă așteptăm cu drag!”, postează edilul local pe o rețea de socializare.

 

 

Related posts

Concert de colinde la Casa de Cultură din Pașcani

Oana Cordoneanu

Cum s-au produs cele 2 cutremure care au devastat Turcia și Siria. Explicația lui Mihai Diaconescu, cercetător la INFP

Redacția

Directorii si profesorii de la Colegiul “M. Sadoveanu” Pașcani, premiați la SEARA EXCELENȚEI, sub Cupola Palatului Braunstein din Iași (foto)

Carmen Bălăceanu
Încarcă...