NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Alina Eremia, Cornelia și Lupu Rednic, Laura Lavric și Fly Project la „Târgul de Toamnă”

De trei zile și trei nopți pline cu activități tradiționale vor avea parte târgoveții. Pe 23 septembrie se dă startul „Târgului de Toamnă”, ediția a IV-a pe Esplanada din Târgu Frumos.

 

În cadrul acestui eveniment, vizitatorii pot găsi atât expozanții de produse alimentare tradiționale cât și meșteșugarii și comercianții de obiecte de artizanat din cele mai diverse categorii. Ca totul să rămână ca o amintire vie, Ionel Vatamanu a invitat câțiva artiști naționali pentru a întreține atmosfera. Sâmbătă, Alina Eremia, Cornelia și Lupu Rednic, Laura Lavric și Fly Project vor încânta audiența.

Dragi târgoveți,

Am deosebita plăcere de a vă invita în perioada 23-25 septembrie să participați la „Târgul de Toamnă”, aflat în acest an la a IV a ediție. În cadrul acestei manifestări ne propunem să reunim, pe Esplanada din centrul orașului, atât expozanții de produse alimentare tradiționale cât și meșteșugarii și comercianții de obiecte de artizanat din cele mai diverse categorii.
Vizitatorii vor putea petrece câteva momente de relaxare, savurând și achiziționând produse autentic românești, realizate după rețete tradiționale.
Pe lângă bunătățile oferite de comercianți, sâmbătă 24 septembrie începând cu orele 18:00, voia bună va fi asigurată de artiştii de muzică populară Laura Lavric și Cornelia și Lupu Rednic dar și de Alina Eremia și formația Fly Project.
Vă așteptăm cu drag!”, postează edilul local pe o rețea de socializare.

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ RĂCHITENI 22 Februarie 2017 (VIDEO)

Cătălin Cocoș

RAR face precizări la modul de distribuţie al cărţilor de indentitate

Redacția

Cea mai ieftină maşină pentru persoane cu dizabilităţi s-ar putea construi la Iaşi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site