RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Alcoolul a băgat în spital o elevă de la Colegiul „Unirea”

Încă de tineri se deprind cu vicii pe care nu mai pot să le controleze. E vorba despre alcoolismul juvenil, care a devenit un fenomen şi-ar trebui să ne preocupe în mod serios, avertizează medicii. Tânără și inconștientă o elevă de la Colegiul Tehnic CF „Unirea” a ajuns la spital după ce a consumat băuturi alcoolice.

 

„ Marți, 13 noiembrie, patrula Poliției Locale a găsit o elevă inconștientă, căzută pe o alee din parcul Peștișorul în jurul orei 14.30. La fața locului a fost chemat un echipaj de pe ambulanță și s-a constatat că o minoră de 15 ani aflându-se sub influența alcoolului i s-a făcut rău. Împreună cu ea se mai aflau doi minori elevi tot la Colegiul „Unirea”, ne-a declarat inspector Vasile Avasiloaie, reprezentant Poliția Locală.

  

  Tânăra a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, unde a primit tratamentul de urgenţă cu soluţie glucozată şi cu vitamine. Efectele alcoolului asupra organismului sunt devastatoare în timp, spun specialiştii. Consumul excesiv afectează creierul, inima, ficatul şi stomacul, iar consecinţele pot fi mai grave decât îşi dă seama un copil minor. Minorii care consumă alcool pot dezvolta demenţă până la vârsta de 30 de ani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Veteranii de război și pensionarii trag semnale de alarmă: Aleșii locali vor să-i pună la cheltuieli! Lacrimi și cereri!

Teona Gherasim

A murit fostul șef al Gării Pașcani

Răzvan Grecu

Pagina de Google a Castelului din Riegersburg, sub asaltul a sute de români indignați. ”Arthur, Romania” și recenzii de o stea pentru afacerea prințului care a împușcat ursul din Covasna

Redacția
Încarcă...