RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Aglomeraţie la votul pentru şefia PNL : În cabina de vot intră şi câte doi liberali. Orban acuză nereguli: „Să le fie ruşine. Asta nu e democraţie“ FOTO

UPDATE 

Unul dintre delegaţi a fost prins în timp ce făcea poză la buletinul de vot. Întrebat de ce a făcut asta, a răspuns: „nu ştiam că o să fie aşa”.

***

Doi bărbaţi au fost suprinşi de jurnaliştii „Adevărul“ votând în aceeaşi cabină. Unul dintre ei susţine că cel de-al doilea a intrat peste el în timp ce vota.

  

O situaţie similară se remarcă în cazul altor doi liberali. Aceştia explică faptul că au intrat împreună în cabină pentru că sunt soţ şi soţie.

„De la 14 organizatii sunt semnale, sunt oameni cărora li s-a cerut să arate votul. Sunt de la Constanţa, Vaslui, Teleorman. Să le fie ruşine, asta nu e democraţie“, a spus Ludovic Orban după ce a votat.

Şi Florin Cîţu şi-a exprimat votul. Chestionat de presă asupra nerespectării măsurilor sanitare, premierul a evitat să dea un răspuns concret, menţionând: „Organizatorii vor spune cum a fost organizat acest congres“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

David Popovici, aur la Sette Colli Trophy în proba de 100 de metri liber

Redacția

Coronavirus în România: Numărul de cazuri a crescut față de ziua de miercuri / Două decese în ultimele 24 de ore

Redacția

Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu şi Bogdan Aurescu au fost în vizită la Kiev. Premierul s-a întâlnit cu Zelenski, cu premierul ucrainean şi cu preşedintele Radei Supreme

Redacția
Încarcă...