RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Accident bizar. Un jucător de hochei pe gheață a murit după ce patina altcuiva i-a tăiat gâtul, în fața a mii de spectatori

Un jucător american de hochei pe gheață a murit după ce o patină i-a tăiat gâtul, în timpul unui meci desfășurat sâmbătă în Marea Britanie, relatează Business Insider.

Adam Johnson, în vârstă de 29 de ani, juca pentru echipa britanică Nottingham Panthers împotriva Sheffield Steelers, când a fost lovit în gât de lama patinei unui alt jucător.

Într-o postare pe Facebook, mama lui Adam, Kari Johnson, a spus că „și-a pierdut jumătate din inimă”, după ce a fost confirmat decesul fiului ei.

Într-o postare pe X, fostul Twitter, echipa Panthers a scris că este „devastată” să anunțe că Johnson a murit în urma „accidentului ciudat”.

  

„Panthers ar dori să transmită gândurile noastre și condoleanțe familiei lui Adam, partenerei sale și tuturor prietenilor săi în acest moment extrem de dificil. Adam, numărul nostru 47, nu a fost doar un jucător remarcabil de hochei pe gheață, ci și un coechipier grozav și o persoană incredibilă, care avea toată viața înainte,” se arată într-un comunicat al echipei.

Liga de elită de hochei pe gheață (EIHL) a confirmat că a amânat toate meciurile de duminică în urma „veștilor foarte dureroase”.

Mulți dintre cei 8.000 de spectatori prezenți la meci au fost traumatizați de „accidentul ciudat” de pe Utilita Arena Sheffield.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Iohannis retrimite în Parlament legea privind impunerea taxei de solidaritate

Redacția

Decizie definitivă a instanței: Dosarul 10 august rămâne clasat

Redacția

Florin Cîţu: „Nu voi face parte din viitorul Guvern”. De ce nu merge şeful PNL la discuţiile cu PSD

Redacția
Încarcă...