RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

80 de familii au depus cerere pentru a se debranșa de la RAGCL. 1 septembrie este ultima zi când mai puteți interveni pe instalații

Doar 80 de familii de pășcăneni, clienți ai Regiei Autonome de Gospodărie Comunală și Locativă, s-au debranșat în această vară. Numărul este foarte mic în comparație cu anii anteriori, când conducerea regiei a primit sute de cereri de debranșare. În 2011 de la sistemul centralizat s-au debranșat aproximativ 150 de familii. Numărul cel mai mare a fost înregistrat în anul 2010, atunci când RAGCL a pierdut aproximativ 500 de clienți.

Numărul mic din acest an de cereri poate fi pus pe seama creșterii prețului la gaz metan, anunțate pentru prioada următoare, dar și pe seama faptului că serviciile regiei locale s-au îmbunătățit în ultimii ani în relația cu clienții. Cei care au renunțat anul aceste la serviciile RAGCL trebuie să știe că începând cu 1 septembrie 2012 nu mai sunt acceptate debranșări sau modificări la instalațiile de încălzire și apă caldă. RAGCL Pașcani va proceda la încărcarea și verificarea instalațiilor interioare din blocurile alimentate de la sistemul centralizat de încălzire, în vederea pregătirii pentru sezonul rece. Pe această cale oficialii regiei roagă locatarii care au intervenit la instalațiile interioare să finalizeze lucrările până la 1 septembrie. După încărcarea instalațiilor pentru sesizarea eventualelor defecte sau pentru rezolvarea unor probleme cu instalațiile proprii de încălzire, RAGCL roagă clienții să sune la 0232/76.10.92 sau 0760/78.83.60.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Atenţionare de călătorie: Grevă naţională a transportatorilor aerieni din Italia

Redacția

A început numărătoarea inversă! ANAF grăbeşte românii să depună Declaraţia Unică

Redacția

Incendiu la sera din Blăgești VIDEO

Marius Parteni
Încarcă...