NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

4 super-alimente care înving anemia. Ce trebuie să mânânci pentru o imunitate de fier, cheia unui organism sănătos

Anemia, carenţă de minerale sau vitamine din organism, care se manifestă transmiţând semnale de epuizare: slăbiciune, ameţeală, stări de nervozitate, pierderi de memorie, poate fi corectată şi adoptând un stil de viaţă sănătos, bazat pe legume şi fructe.

  

Afecţiunea, spun medicii, este cauzată de scăderea cantităţii de hemoglobină sau a numărului de globule rosii din sânge. Poate fi tratată pe cale naturală, o alimentaţie atent concepută fiind cheia unei vindecări rapide. Atunci când boala nu a căpătat aspect patologic poate fi usor tratată prin adaos de fier în alimentaţie. Pătrunjelul, mai bun decât spanacul Pătrunjelul este bogat în fier, vitaminele A, B, C şi K, aminoacizi, acid folic şi în betacaroten.

De asemenea, pătrunjelul conţine şi alte vitamine şi minerale esenţiale atât pentru tratarea acestei afecţiuni, cât şi pentru întărirea sistemului imunitar. Aşadar, bea suc de pătrunjel zilnic sau adaugă-l în mâncare. Întăritor natural al sistemului imunitar, bun stimulent al sistemului nervos, antiinfecţios, vasodilatator, bun renegerator capilar.

Citiți articolul integral pe Adevărul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Anunț Public

Redacția

PIERDUT CERTIFICAT CONSTATATOR DE LA P.PROD.B.SRL

Redacția

Preparate delicioase vă vor atrage AZI și în WEEKEND la Palas la Street Food Festival

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site