RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

167 de ani de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu celebrați la Casa de Cultură Pașcani

Activități deosebite în prima lună a anului la instituția culturală din municipiu. Cu prilejul aniversării a 167 de ani de la naşterea marelui poet naţional Mihai Eminescu, Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” cu sprijinul elevilor de la Liceul Teoretic,,Miron Costin” din Pașcani coordonați de profesorul Ionuț Hărățu vor organiza în data de 16 ianuarie 2017, începând cu ora 17.30, în sala Arcadia a instituției culturale, momente poetice dedicate geniului neamului românesc.

 

 

  

Luni, 16 ianuarie 2017 începând cu orele 17.30 în sala Arcadia a Casei de Cultură îl vom omagia pe Mihai Eminescu la 167 de ani de la naștere cu sprijinul elevilor de la Liceul Teoretic,,Miron Costin” din Pașcani coordonați de prof. Ionuț Hărățu”, conform directorului Casei de Cultură Mihail Sadoveanu.

O altă activitate cultural artistică ce va avea loc la Casa de Cultură va fi pe data de 24 ianuarie, zi liberă pentru toți bugetarii.

În acest sens, pășcănenii sunt invitați în Piața Mihail Sadoveanu pentru a asista la un spectacol omagial susținut de artiști locali de muziză populară.

„Pe data de 24 ianuarie 2017 începând cu ora 12 în Piața ,,Mihail Sadoveanu” va avea loc spectacolul omagial ,,Hai să dăm mână cu mână” susținut de soliștii de muzică populară Adriana Apostol, Cristinel Iordăchioaia și Nelu Sârbu împreună cu Fanfara ,,Trubadurii” a Casei de Cultură coordonată de Mihăiță Atomei și Ansamblul ,,Rapsozii Siretului” coordonat de Alexandru Gîmbuță. Vă așteptăm în număr cât mai mare”, a concluzionat Daniela Calistru.

 

La acest eveniment sunt așteptați mulți oameni întrucât de 24 ianuarie a fost declarată zi liberă legală. 

Related posts

Un valoros coif medieval descoperit la Paşcani în 2010, dispărut fără urmă

Redacția

  Colindul dascălilor și elevilor cantacuzini (video)

Carmen Bălăceanu

Un cadru didactic de la Școala Topile a lansat al doilea volum de versuri

Oana Cordoneanu
Încarcă...