NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

1500 lei amendă pentru refuzul de a încheia contracte de salubrizare. Administrator amendat pentru neglijență

Doi păşcăneni au fost sancţionaţi cu câte 1500 lei fiecare, din cauza faptului că nu au încheiat contracte cu serviciul de salubrizare. Aceștia, U. Cristian şi L. Ioan, fuseseră somaţi să încheie contract însă au ignorat avertismentele şi astfel s-au ales cu o amendă care îi va ustura la buzunar.

Agenții Poliției Locale continuă acțiunea de identificare a persoanelor care nu au contracte de salubrizare.”În data de 28 august, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Consiliu Local din 30 din 2002, modificată şi completată, pentru neîncheierea contractelor de salubritate, agenţii din cadrul Compartimentului Mediu, au sancţionat contravenţional cu amendă în suma de 1500 lei fiecare. Aceste persoane au fost somate să-şi îndeplinească această obligaţie, cu toate că actul normativ care sancţionează, nu prevede această procedură, însă acestea nu s-au conformat”, a declarat Vasile Avasiloaiei, şeful Poliţiei.

De asemenea, poliţiştii au sancţionat contravenţional administratorul restaurantului „Victoria” din Paşcani pentru faptul că deversează ape uzate pe trotuarul din spatele terasei.”Amenda contravenţională aplicată în acest caz este de 300 de lei. A fost stabilit ca termen de refacere a aleii, cinci zile de la data primirii procesului verbal, adică 31 august”, a subliniat acesta.

  

Mizeria a ieşit la suprafaţă iar mirosul rezultat este greu de suportat. Problema cere rezolvare urgentă întrucât vorbim de un loc public, Parcul Municipal, unde zilnic trec zeci de păşcăneni.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Refuzul recoltării probelor biologice i-ar putea aduce unui bărbat 7 ani de închisoare

Răzvan Grecu

Material lemnos confiscat la Moțca, doi bărbați depistați în timp ce furau sfeclă

Redacția

Proprietarul GFR, Gruia Stoica, în instanță. Începe procesul în care omul de afaceri este acuzat că a dat mită

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site