RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei caută voluntari pentru taberele de vară

Tinerii care au împlinit vârsta majoratului şi sunt interesaţi de activităţi de voluntariat se mai pot înscrie doar astăzi pentru a participa ca animatori socio-educativi la taberele Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei,  dedicate copiilor şi tinerilor. 

 

Acestea vor avea loc la Durău şi Bălțăteşti, în județul Neamț. Persoanele selectate vor participa la un interviu care va avea loc în zilele de 22 şi 23 mai, iar candidaţilor care vor trece de această etapă li se comunica data trainingului de formare în urma căruia se va face selecția finală şi alegerea taberei în care vor participa. În cadrul taberelor, voluntarii pot ocupa postul de animator socio-educativ sau coordonator de atelier pe o serie de domenii precum tir cu arcul, muzică, dans, supraviețuire în natură, creație şi comunicare. Potrivit organizatorilor, candidatul ideal trebuie să aibă bune abilităţi de comunicare, aptitudini organizatorice,creativitate, inventivitate, responsabilitate. Deplasarea, cazarea şi masa pe toată durata activităţii în tabără sunt gratuite pentru voluntari.

  

sursa Flacara Iasului

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Consilierul PMP Sorin Olariu a amenințat telefonic un jurnalist de la NewsPascani! Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani a fost sesizat! (Audio)

Răzvan Grecu

Donează sânge și te tunzi gratis la un salon din Pașcani!

Oana Cordoneanu

Cod portocaliu de vijelii și ploi abundente în județele Iași, Suceava, Botoșani și Neamț

Redacția
Încarcă...