NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Consilierul PMP Sorin Olariu a amenințat telefonic un jurnalist de la NewsPascani! Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani a fost sesizat! (Audio)

În lipsă de argumente, consilierul Sorin Olariu apelează la violența verbală și la amenințări telefonice pentru a intimida jurnaliștii NewsPascani.com care au scris despre problemele pe care societatea sa le întâmpină în relația cu Primăria Municipiul Pașcani.

Ieri dimineață, Marius Parteni, redactorul-șef al NewsPascani.com, a fost sunat de către consilierul local Sorin Olariu și amenințat. Incidentul s-a produs la primele ore ale dimineții, atunci când jurnalistul se deplasa în interes personal pe strada Fântânele, zonă în care consilierul local locuiește și își desfășoară activitatea comercială.

Olariu a fost foarte scurt în convorbire și i-a transmis pe un ton amenințător jurnalistului NewsPascani să aibă grijă:

“Bună dimineața. Da văd că mă cauți! Ai vreo problemă? Da! Bine! Băiatule, băiatule, ai grijă de tine”, a fost mesajul abrupt al consilierului Sorin Olariu.

Advertisements
  

Tonul, limbajul și sensul mesajului sunt în mod evident o amenințare menită să producă o stare de temere, în contextul în care Sorin Olariu se exprimă pe Facebook într-un limbaj extrem de colorat, cu jigniri și calomnii la adresa jurnaliștilor de la NewsPascani.com.

Advertisements

De altfel, pentru calomniile și minciunile propagate în spațiul public la adresa jurnaliștilor NewsPascani.com, Sorin Olariu a fost acționat în judecată, acesta urmând să explice magistraților comportamentul său, instanța nefixând încă un termen de judecată.

Cât privește amenințarea redactorului șef al NewsPascani, astăzi a fost depusă o sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Persoanele în vârstă şi cu pensii minime vor primi vouchere pentru masă caldă. Care este valoarea acestora

Redacția

Ore suplimentare pentru creșterea armonioasă a copiilor noștri – și, totuși, ce uităm să-i învățăm?

Redacția

Meteo: Nu scapam de ploi oriunde am merge. Vremea se raceste

Redacția
Încarcă...