RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Spaţiu comercial al afaceristului Parasca incendiat de oamenii străzii (VIDEO)

Incendiu în această dimineaţă la un spaţiu comercial al omului de afaceri păşcănean Laurenţiu Parasca. Acesta este situat la parterul blocului B29, scara D din zona vale.

Locatarii au văzut fumul gros care a ajuns până la etajul doi şi au sunat la pompieri. Spaţiul este gol, are aproximativ 250 de mp, însă uşile sunt deschise. Locatarii din zonă sunt nemulţumiţi că acolo se adună zilnic elevi când ies de la şcoală, iar în timpul nopţii dorm oamenii străzii care adună foarte multe deşeuri şi le dau foc pentru a se încălzi. Aşa au făcut şi noaptea trecută, iar din această cauză a izbucnit incendiul. Oamenii au spus că au apelat la Poliţia de Proximitate pentru a discuta cu elevii să nu mai fumeze în acel loc, însă tinerii vin zilnic acolo. Pompierii sosiţi la faţa locului cu două autospeciale au lichidat incendiul în jumătate de oră, au ars aproximativ 250 kg de deşeuri. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili autorii.

{flv}diverse/incendiu parasca{/flv}

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Românii primesc o veste parţial bună. Până când a fost amânată scumpirea gazelor

Redacția

Organizatorii de concerte susțin că au primit „cea mai mare palmă din ultimul an”: Am văzut la televizor un pelerinaj cu 50.000 de participanți și meciuri de fotbal cu tribune pline, în timp ce sectorul cultural are parte de un regulament strict

Redacția

Peste jumătate dintre britanici cred că ţara lor a greşit când a ales să părăsească Uniunea Europeană

Redacția
Încarcă...