RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

12% din populația Pașcaniului a depus cereri pentru ajutor la căldură

Primăria Pașcani a anunțat astăzi, prin purtătorul de cuvânt, cifra exactă a pășcănenilor care au solicitat pănă acum ajutoare de încălzire. Din cifrele furnizate de Mirela Ancuța, aproximativ 12% din locuitorii municipiului au depus la ghișeul Primăriei astfel de cereri.

Cele mai multe au fost depuse pentru obținerea unui ajutor pentru încălzirea locuinței cu energie termică (sistemul centralizat de încălzire). Cei 1899 de pășcaneni ce au solicitat un astfel de ajutor reprezintă 40% din clienții RAGCL, ei primind o reducere a facturii de la 100% până la 10% în funcție de veniturile pe care le au.

Pentru încălzire cu gaze naturale până la această oră s-au primit 1.261 cereri, iar pentru încălzire cu lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri s-au depus 659 cereri, în total 3819 de cereri ceea ce reprezintă 12% din populația Pașcaniului.

  

Vezi aici condițiile pentru obținerea ajutoarelor la căldură http://newspascani.com/index.php/local/stiri-locale/administratie/1688-vezi-care-sunt-conditiile-de-obtinere-a-ajutoarelor-pentru-caldura-de-luni-se-pot-depune-cererile

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cele mai căutate destinaţii de Crăciun şi Revelion. Cererile românilor pentru vacanţele de sărbători au crescut cu 45%

Redacția

Autoutilitară răsturnată la intrare în Conțești

Irina Gherasim

S-a stabilit care sunt pensionarii care primesc bilete de tratament

Redacția
Încarcă...