RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Familie de pășcăneni păcălită prin metoda rudei care a avut un accident rutier

5.000 de lei au pierdut doi soți din Pașcani din cauza escrocilor care sună și anunță că o rudă apropiată a fost victima unui accident rutier și cer să trimiteți urgent o sumă de bani. 

Ieri dimineață un pășcănean,Vasile Petrescu 77 de ani, a mers la Oficiul Poștal din zona deal, în urma unei discuții telefonice avute cu o persoană. A depus suma solicitată, iar abia după acest gest a sunat să se intereseze dacă nepotul a fost victima unui accident rutier, cum fusese anunțat. Când și-a dat seama că a fost păcălit a anunțat Poliția.

  

Familia a fost înștiințată că nepotul a avut un accident rutier grav, că este în spital și că are nevoie de bani pentru a fi reprezentat în discuțiile cu Poliția, dar și pentru ”atenții” medicale.

Poliția a început o anchetă în acest caz, dar șansele de recuperare a banilor sunt mici. Comisarul – șef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani, trage un semnal de alarmă și atenționează populația, în special bătrânii, să nu se lase atât de ușor păcăliți.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Accident spectaculos la Muncelul de Sus, după ce o mașină a lovit un cap de pod

Marius Parteni

Bătrân din Ciohorăni condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală

Marius Parteni

Un bărbat a intrat la păcănele și a lăsat în stradă un cărucior de copil, care a fost luat de vânt

Redacția
Încarcă...