RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

De Moș Nicolae un pășcănean a rămas fără stația de emisie-recepție și radiocasetofonul auto

Joi, 6 decembrie Poliţia Municipiului Paşcani a fost sesizată de către N. Constantin, de 44 ani, despre faptul că în noaptea de 05/06 decembrie persoane necunoscute, prin spargerea geamului triunghiular de la portiera stânga al autoutilitarei i-au sustras o staţie de emisie-recepţie, radiocasetofonul auto, în valoare de aproximativ 1200 lei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor, luarea măsurilor legale împotriva acestora, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

  

În vederea prevenirii unor astfel de fapte, poliția recomandă conducătorilor de autovehicule

– nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii , obiecte de valoare (genţi, poşete, borsete, telefoane mobile, GPS-uri), care pot fi ţinta unor hoţi.

– evitaţi să păstraţi în autoturism acte de identitate, permisul de conducere, documente de înmatriculare a maşinii, documentele firmei sau orice alte înscrisuri de valoare;

– montaţi un sistem de alarmă antifurt, întrucât de cel mai multe ori vă costă mai puţin decât paguba suferită în urma unui furt.

– verificaţi întotdeauna, înainte de a părăsi autoturismul, dacă acesta este asigurat, dacă uşile si geamurile sunt închise;

– nu achiziţionaţi componente de autoturisme de la persoane necunoscute la preţuri derizorii, întrucât prin această modalitate încurajaţi hoţii. Următoarea victimă aţi putea fi chiar dumneavoastră!

 ATENŢIE!

Dacă auziţi un sitem de alarmă, nu treceţi indiferent mai departe. Este posibil ca următoarea victimă să fiţi chiar dumneavoastră!

Nu rămâneţi indiferenţi dacă observaţi persoane suspecte la alte autoturisme!

Nu fiţi indiferenţi la ce se întămplă în jurul dumneavoastră, alăturaţi-vă POLIŢIEI în lupta împotriva infractorilor!

 IPJ IASI

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Accident cu victime în Todirești, din cauza poleiului

Teona Gherasim

Incendiu provocat de focul în spații deschise

Redacția

A scăpat de închisoare, după un accident rutier mortal

Redacția
Încarcă...