RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Agresorul care a bătut o intreagă familie din Gâștești a fost reținut de polițiști

Gofu Gabriel, de 34 ani, cel care a bătut cu bestialitate un bărbat din suburbia Gâștești până ce l-a adus pe patul de spital, a fost reținut pentru 24 de ore in cursul zilei de astăzi de agenții de poliție pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe dar și vătămare corporală gravă. Potrivit anchetatorilor, altercația dintre el și familia Bârsan a pornit se pare de la furtul unui laptop.

Unul din membrii familiei Bârsan i-a vândut lui Gofu un laptop furat iar mai apoi Poliția l-a tras la răspundere pe individ ca fiind el autorul furtului. Pentru acest fapt agresorul a decis să se răzbune pe vânzătorul respectiv iar mai apoi pe membrii familiei.

Amintim faptul că în cursul zilei de sâmbătă, 24 noiembrie, o familie întreagă a fost măcelărită cu pumnii, picioarele dar și cu un par de către individul mai sus menționat, dar se pare că și de către un prieten de-al său. În urma neplăcutului eveniment capul familiei Bârsan a necesitat a fi operat de două ori, având splina ruptă și bazinul fracturat. Totodată victima a pierdut foarte mult sânge, și a necesitat patru fiole, datorită hemoragiei mari.

  

Agresorul va fi dus în cursul zilei de mâine în fața judecătorilor pășcăneni cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală gravă.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Unul dintre tinerii audiați ieri va sta în arest preventiv pentru 30 de zile. Ceilalți 3 sunt arestați la domiciliu

Teona Gherasim

O fată de 11 ani şi bunica ei, omorâte în faţa curţii de o maşină condusă de o tânără

Redacția

Agenţii de poliţie încadraţi din sursă externă îşi încep activitatea

Redacția
Încarcă...