RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Florin Constantinescu unul dintre cei 4 vicepreședinți ai Senatului!

În urma negocierilor din cadrul USL un parlamentar pășcănean s-a ales cu o funcție importantă în legislativul Român. Senatorul Florin Constantinescu, un apropiat al premierului Victor Ponta, a fost ales în funcția de vicepreședinte al Senatului, asta după ce în mandatul trecut acesta a fost purtătorul de cuvânt al grupului PSD din Senat și chestor al aceleaiași instituții.

Pe lângă parlamentarul pășcănean mai sunt încă trei vicepreședinți ai Senatului.

“Mulțumesc mult pentru încrederea acordată, tuturor celor ce m-au susținut. Mă voi lupta la fel de mult pentru colegiul în care am fost ales și sper că le voi face viața mai bună românilor, ” ne-a declarat Florin Constantinescu vicepreședinte al Senatului.

  

Practic prin funcția deținută Florin Constantinescu, conform Constituției țării, într-un concurs de împrejurări, ar putea suplini funcția de președinte al României, ținând cont că al doilea om în stat este președintele Senatului.

De remarcat este că deși PSD Iași a eșuat în a-și impune un ministru în Guvernul Ponta II, Pașcaniul a reușit să câștige un post de vicepreședinte al Senatului.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cătălin Drulă: ”S-a împlinit un an de când ministrul Cîmpeanu a cerut să i se analizeze doctoratul/ Nu se știe dacă i-a verificat cineva teza, dar a folosit din plin proiectele noilor legi ale Educației pentru a oferi protecție plagiatorilor”

Redacția

Crin Antonescu și Florin Constantinescu conduc delegația României care efectuiază o vizită în Republica Moldova

Redacția

Primarul Iasului a pornit revolutia. Declaratiile sale au zguduit Guvernul Romaniei

Redacția
Încarcă...