RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liliana Romaniuc:”La Pașcani oamenii au decis să rămână la fel. Organizațiile PDL nu există” (VIDEO)

Candidatul ARD la funcția de deputat pe Colegiul 5 Pașcani a organizat în această după amiază o conferință de presă, în care a mulțumit electoratului pentru votul acordat, dar și-a exprimat și dezamăgirea față de modul în care a decurs campania.

 

Liliana Romaniuc a spus, că prin votul de duminică, 9 decembrie, pășcănenii au ales să rămână la fel. Ea a criticat lipsa de implicare și atitudine a membrilor care fac parte din PDL. Concluzia ei după această experiență este una ce prevestește un viitor sumbru celor din PDL.”Am intrat târziu în această campanie, atât eu cât și candidatul la Senat. Nu am avut o colaborare bună din această cauză. Atunci când am ales să vin aici am crezut și în existența organizațiilor PDL din Pașcani și comunele arondate. M-am înșelat. Opțiunea oamenilor, eu o respect. Din păcate aceasta nu este voința lor ci a primarilor care au îndemnat electoratul să voteze un anumit candidat. Nici ca independent nu putea nimeni să câștige aici”, a spus Liliana Romaniuc.

  

Candidatul ARD a expus și greșelile făcute în campania electorală.    

{flv}diverse/conferinta romaniuc site{/flv}

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Presiune pe primari: 15.000 de pesediști ieșeni la mitingul “Pro Familia Tradițională” de la București”. Pantazi se pregătește de concediu!

Marius Parteni

Sondaj PNL: Pintilie, Pânzaru și Pantazi – favoriții pășcănenilor! 40% este cifra nehotărâților!

Răzvan Grecu

Udrea a ieșit ca o divă de la proces. Însă un martor o înfundă rău: „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

Redacția
Încarcă...