RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Peremistii pascaneni sunt suparati pe conducerea judeteana

Membrii Organizatiei Partidului Romania Mare, filiala Pascani, sunt extrem de suparati pe liderii judeteni si cei nationali. Desi campania electorala pentru alegerile Parlamentare a inceput de cateva zile, peremistii pascaneni inca asteapta un semn de la liderii judeteni pentru a vedea pe cine vor sustine in campanie. Forul local este practic mai mult dizolvat in urma rezultatelor mici obtinute la alegerile trecute. Primul peremist care a decis sa dea cu piciorul organizatiei a fost chiar liderul de partid, Danut Raut.

„Am avut o discutie cu liderii de la judet, fiind vorba despre domnul Vasile Diaconu, in urma cu doua saptamani de zile. Urma ca dumnealui sa ma contacteze telefonic pentru a ne intalni intr-o sedinta de partid la nivel judetean si sa discutam despre alegerile parlamentare. De atunci nu m-a mai contactat. Am incercat eu sa-l sun, dar nu mi-a mai raspuns. Nu vrea sa raspunda la telefon. Nici nu am ce sa le spun membrilor de partid, care ma tot intreaba ce facem la aceste alegeri”, a spus Vasile Socia, presedintele interimar PRM Pascani.
Suparat de faptul ca organizatia locala este ignorata, Socia a trecut la atacuri. „Vasile Diaconu s-a folosit de partid ca si fostul presedinte. PRM a fost bun cat le-a mers lor bine. Acum cand lucrurile nu mai sunt asa cum vor, ori pleaca, ori strica partidul mai mult. Diaconu se stie ca este omul lui Stanciu si se foloseste de PRM”, a mai declarat presedintele interimar PRM.

Related posts

Tinerii din PSD au un nou lider. Pantazi va fi votat pentru un nou mandat într-un restaurant

Marius Parteni

Dumitru Pantazi și Gabriela Nedelcu au lipsit de la mitingul împotriva „abuzurilor”

Răzvan Grecu

Lucian RUSU: Guvernul Nicolae Ciucă a demonstrat că este un guvern performant

Redacția
Încarcă...