RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Victor Ponta, prim ministrul României, așteptat miercuri la Pașcani

Premierul României este așteptat miercuri la Pașcani. Cei doi parlamentari de Pașcani, Florin Constantinescu și Neculai Rățoi, l-au invitat să vadă stadiul lucrărilor la Barajul Lunca, după vizita administratorului judiciar de la HidroElectrica. Senatorul Florin Constantinescu a dezvăluit acest lucru în emisiunea “Obiectiv de Pașcani” de vineri, 2 noiembrie, dar și în conferința de presă de astăzi, organizată la sediul formațiunii politice.

 

 ”A fost vizita administratorului judiciar după cum bine știti. Eu și cu domnul Rățoi am mers la domnul Victor Ponta și am solicitat ca această investiție să rămână o prioritate. Nu este o soluție implicarea altor minstere. Ar dura foarte mult predarea investiției. Dacă va veni la lansarea candidaților de la Iași ai USL, atunci sigur va trece și prin Pașcani domnul prim ministru”, ne-a declarat Florin Constantinescu, senator PSD.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

VOTUL în toate localităţile din judeţul Iaşi

Redacția

Dragoș Ionescu numit coordonatorul formațiunii Alternativa pentru Demnitate Națională, pe zona Pașcani

Marius Parteni

Ciolacu, o primă reacție după declarațiile lui Dragnea la eliberarea din închisoare: Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale

Redacția
Încarcă...