RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consiliul Judeţean Iaşi este printre primele din ţară care organizează licitaţia de furnizare a merelor pentru elevi

Consiliul Judeţean a demarat licitaţia privind furnizarea şi distribuţia merelor pentru elevii din Judeţul Iaşi în anul şcolar 2012 – 2013. Valoarea totală estimată a licitaţiei este de 1.731.624,17 lei, fără TVA.

„Suntem printre primele judeţe din ţară care organizează această licitaţie. Anunţul va fi publicat şi în Jurnalul European al Uniunii Europene. În tot judeţul Iaşi vom avea aproape 80.000 de beneficiari, adică elevi din clasele I – VIII şi clasele pregătitoare. Maximul de mere distribuite va fi de circa 5,8 milioane. Fiecare măr va avea o greutate minimă de 100 de grame. Sper ca licitaţia să fie adjudecată cât mai repede pentru a putea oferi copiilor fructe cât mai multe zile”, a declarat Cristian Adomniței, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Data limită de depunere a ofertelor este 4 februarie, ora 9.00, deschiderea acestora urmând a avea loc două ore mai târziu. Hotărârea de Guvern 1154/2012, cea care stabileşte toate detaliile licitaţiei şi care era necesară organizării acesteia, a fost publicată în Monitorul Oficial pe data de 3 decembrie, în acest interval fiind realizat caietul de sarcini al licitaţiei.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Proiectul privind înființarea unei comisii pentru piața vale a fost depus de opoziție! PSD și PMP vor să analizeze contractele de închiriere doar din perioada actualei administrații!

Răzvan Grecu

Actualitatea TV – invitație la dezbatere!

Redacția

Două autostrăzi pentru Moldova

Redacția
Încarcă...